Putem creste economia tarii, prin accesarea fondurilor europene

  0
  292

  Cu totii stim ca pentru un trai mai bun si mai sanatos avem nevoie de o cresterea economica durabila. Aceasta va asigura o crestere a calitatii vietii atat din punct de vedere al mediului cat si al sanatatii publice.

  Sprijinul direct este acordat de Uninea Europeana care prin intermediul banilor nerambursabili pe care ni-i ofera ne indeamna sa investim in acele activitati si proiecte care promoveaza modernizarea tehnologiilor.
  Pe piata exista deja foarte multe firme care acorda consultanta pentru accesarea fondurilor structurale. Tot ce trebuie facuta este ca investitorii, oamenii de afaceri sa apeleze la un specialist al acestor firme. Acesta va v-a oferii servicii pentru obtinerea finantarii cat si pentru implementarea proiectului, etapa decisiva daca doriti sa aplicati pentru fonduri structurale pentru a vi se rambursa cheltuielile eligibile.
  Important de stiut este ca firmele de consultanta se ocupa si de elaborarea studiilor de fezabilitate si a planurilor de afaceri si ofera asistenta in procesul de achizitii.
  De ce este important sa investim in dezvoltarea tehnologiei moderne? Pentru ca asa vom putea permite reducerea emisiilor, deseurilor, apei reziduale, legate de poluarea fizica.
  Folosirea optima a resurselor naturale si materiale va incuraja producatorii sa extraga si sa produca mai putin, reducandu-se astfel, efectele asupra mediului inconjurator. In plus, introducerea tehnologiilor moderne si nepoluante poate incuraja dezvoltarea si folosirea produselor cu impact redus asupra mediului.
  Un prim pas pe care puteti sa-l faceti pentru o dezvoltare mai buna este sa apelati la un specialist pe fonduri europene.

  www.cedinvest.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.