Idei de afaceri in accesarea fondurilor pentru mediu

  2
  438

  Romania are o zestre naturala si peisagistica de o remarcabila frumusete, varietate si echilibru. Resursele naturale reprezinta o componenta esentiala a bogatiei Romaniei.

  Valorificarea acestor resurse prin exploatarea atat a materiilor prime neregenerabile, cat si a celor regenerabile, precum si prelucrarea lor in produse necesare vietii determina in mare masura stadiul de dezvoltare economica si sociala a tarii, starea mediului si conditiile de trai ale populatiei. Pentru imbunatatirea conditiilor de viata in Romania, Uniunea Europeana ofera foarte multi bani nerambursabili. Este necesar ca resursele naturale sa fie exploatate intr-o maniera durabila si noi trebuie sa intelegem si in acelasi timp sa punem in practica acest lucru.
  Sunt foarte multe categorii in care se pot investii pentru dezvoltarea si in acelasi timp protejarea mediului.
  Investii importante si cu siguranta finantate sunt: construirea unor instalatii adecvate de tratare a namolului rezultat din statiile de epurare; dezvoltarea energiei regenerabile, cresterea calitatii serviciilor de alimentare cu apa potabila si canalizare; activitati de cloectare, transport, tratare, valorificare si eliminare a deseurilor; protectia naturii si conservarea biodiversitatii.
  Pentru a afla de ce aveti nevoie si daca sunteti eligibili pentru accesarea fondurilor europene, contactati o firma de consultanta financiara pe fonduri structurale. Consultantii acestor firme va vor oferii toate informatiile de care aveti nevoie, va vor ajuta sa va dezvoltati ideile, care se vor transforma in proiect si se vor ocupa integral de dosarul dumneavoastra. Ei va pot spune exact in ce puteti investii, pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes.

  www.cedinvest.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.