Putin: militarizarea nu e o solutie pentru criza

  0
  274
  Putin: militarizarea nu e o soluţie pentru criză
  Putin: militarizarea nu e o solutie pentru criza

  Premierul rus a sustinut, in discursul de deschidere al Forumului de la Davos, cooperarea internationala in fata crizei si crearea unui tratat mondial pe energie.

  Premierul rus Vladimir Putin, care a sustinut discursul de deschidere a Forumului Economic de la Davos, si-a exprimat speranta ca va „coopera constructiv” cu noua administratie americana, a presedintelui Barack Obama, relateaza AFP, citata de NewsIn.

  „Asteptam de la toti partenerii nostri din Europa, Asia si Statele Unite, in special de la noua administratie americana, sa manifeste interes pentru a continua cooperarea” in fata crizei economice si tensiunilor din lume, a declarat Putin la Forumul de la Davos.

  „Dorim succes noii echipei”, a spus el, referindu-se la noul guvern format de presedintele Barack Obama. „Sper ca vor dori sa coopereze in mod constructiv”, a adaugat Putin.
  Militarizarea nu rezolva problemele mondiale, a mai spus miercuri premierul rus Vladimir Putin, adoptand un ton conciliant fata de Occident,.

  Putin, sub supravegherea caruia Rusia si-a sporit semnificativ bugetul pentru apararii, a spus la Forumul de la Davos: „Militarizarea nu rezolva probleme.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.