Ramnicu Valcea: Caii din lacul cu nuferi au terorizat copiii de pe aleile parcului

0
395

In goana lor cabalinele au distrus bicicleta unui baietel. Animalele apartineu unor localnici de pe strada Morilor.lacul cu nuferi

Caii care au sarit in lacul cu nuferi apartineau unor locuitori de pe strada Morilor. Cezar, armasarul Brandusei Grigore era legat cand iapa lui Gheorghe Iorgu (71 ani) i-a „aprins copitele”. Cei doi amorezi au luat-o la sanatoasa intr-o cursa nebuneasca, copiii aflati la plimbare pe aleile parcului, trecand prin momente de groaza. „Caii au intrat in parc si au dat ocol de cateva ori, intr-o goana nebuna, pe alei. Eu abia am apucat sa o salvez pe Teodora, nepotica mea de patru ani. Unui alt baietel, Razvan, i-a facut tricicleta ferfenita. Am fugit care incotro am nimerit!”, a spus Aurelia Iacob, bunica Teodorei.

Harjoana pe lac

Timp de aproape trei ore cat cei doi cai „amorezi” au stat pe lac, pana la sosirea unei macarale a Primariei Ramnicului, s-au ospatat cu nuferii si s-au harjonit continuu. Un scafandru de la Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta, ajutat de alti cativa pompieri, a legat, pe rand, fiecare cal cu furtunuri de interventie, iar macaraua i-a ridicat la mal pe cei doi cai… amorezi. „Au distrus pestii din lac si nuferii”, se auzeau vocile tinerilor aflati in multime, care asistau la recuperarea lui Cezar si Cezarinei.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.