Rasar pistele pentru biciclete

  Rasar pistele pentru biciclete

  Primele trasee marcate sunt pe Soseaua Alba Iulia n In total, este vorba despre 18 kilometri care leaga cartierele de centrul Sibiului * Pana acum s-au facut premarcarile si s-au remediat problemele de pe carosabil *

  Primele piste pentru biciclisti au fost marcate ieri pe Soseaua Alba Iulia, din apropierea Polsib si pana la Baia Neptun, pe ambele sensuri de mers.
  Sistemul de piste pentru biciclete, care leaga centrul Sibiului de cartiere, va fi gata in aceasta primavara si va avea o lungime de 18 kilometri.
  Pistele au o latime de 1 metru pe fiecare sens de mers, sunt marcate cu culoa-re rosie, in interior vor avea semnul specific biciclistilor, iar in oras vor fi instalate si indicatoare rutiere care sa avertizeze soferii cu privire la existenta biciclistilor in trafic. Pana in acest moment s-a facut premarcarea si s-au remediat defectiunile din carosabil.
  Pistele vor crea o legatura intre Piata Unirii si cartiere, de-a lungul unor artere princi-pale: Piata Unirii – Bulevardul Corneliu Coposu – Gara – car-tier Lazaret si Gusterita; Piata Unirii – Calea Dumbravii – iesirea din Sibiu spre Rasi-nari; Piata Unirii – Soseaua Alba Iulia – iesire din Sibiu spre Sebes si Piata Unirii – Bulevardul Vasile Milea – stra-da Nicolae Iorga – strada Ra-hovei – iesire spre Valcea sau legatura cu strazile Sema-forului si Stefan cel Mare.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *