Romplumbul va primi astazi autorizatia de mediu

  0
  350
  Romplumbul va primi astazi autorizatia de mediu
  Romplumbul va primi astazi autorizatia de mediu

  Societatii Romplumb ii va fi emisa autorizatia de mediu necesara functionarii chiar astazi, 3 mai. Informatia a fost confirmata pentru citynews.ro, de catre seful Agentiei Regionale de Mediu Cluj, Ana Horvat.

  Care a tinut sa sublinieze faptul ca nici unul dintre reprezentantii Agentiei nu a fost invitat la dezbaterea publica initiata de catre deputatul Gheorghe Zoicas. Despre care au aflat astazi din presa.

  Dezbatere publica care isi va consuma ultimul episod astazi, 3 mai, cu incepere de la ora 17.00 in Piata Revolutiei din Baia Mare.

  „Noi raspundem intotdeauna legl pentru toate actele pe care le emitem. Si am raspuns dintotdeauna, nu doar la propunerea deputatului Zoicas. Si ne asumam aceasta raspundere, evident.

  Astazi este ziua in care autorizatia Romplumbului se va emite. Vorbim de acele termene care au fost prevazute si care trebuiesc respectate. Eu nu comentez cunostintele juridice pe drept penal, pe drept administrativ si civil ale domnului deputat Zoicas.

  Noi nu in acest moment si in acest caz ci in toate cazurile, pe procedurile pe care le derulam noi, raspundem in fata legii si ne asumam aceasta raspundere. Au fost respectate toate obligatiile Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului, intreaga procedura a fost legal derulata, iar autorizatia va fi emisa in cursul zilei de astazi.

  Nu am avut cunostinta despre dezbaterea publica, astazi am aflat din presa ca a fost organizata o astfel de dezbatere publica, vorba vine, pentru ca in procedura nu exista asa ceva. A fost o actiune a deputatului Zoicas, pe care a botezat-o dezbatere publica. Nu am fost invitati la asa ceva”, a declarat, pentru ziarul nostru, seful APM Cluj, Ana Horvat.

  Va reamintim faptul ca in data de 2 mai autorizatia integrata prelungita pe care cei de la Romplumb o aveau a expirat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.