Record negativ de consum pentru Bugatti Veyron Supers Sport

  0
  452

  Agentia guvenamentala pentru protectia mediului din USA realizeaza anual un top al masinilor celemai economice. Dar si al celor care consuma cel mai mult. In acest an, Veyron Super Sports ia „titlul”!

  Daca ne referim la TOP 10 cele mai putin poluante masini din SUA , nu ne va mira ca topul este dominat de masini hibrid (9 din cele 10 modele), iar pe locul intai se situeaza Toyota Prius, avand consumuri de 51 mpg in ciclu urban (circa 4,6 litri/100 km), respectiv de 48 mpg pe autostrada (circa 4,9 litri/100 km).
  Iata, insa, ca la capatul clasamentului (adica „primul de la coada”) regasim pe nimeni altcineva decat pe recentul incoronat de catre Guiness Book cu titulatura de „ca mai rapida masina de serie”: Bugatti Veyron Super Sports.

  Marii consumatori
  Masina de 1.200 CP si cu o viteza maxima omologata in Cartea Recordurilor de 434 km/h reuseste valori de 8 mpg in regim urban (circa 29,4 litri/100 km), respectiv 15 mpg pe autostrada (adica in jur de 15,6 litri/100 km). Valori masurate dupa standardele nord-americane.
  Cu alte cuvinte, cea mai hulita masina de catre ecologisti in 2011 va fi Bugatti Veyron Super Sports . Alaturi de care mai putem enumera, in acest TOP 10 al celor mai gurmande masini, offroaderele Mercedes G 55 AMG sau ML 63 AMG, precum si limuzinele Bentley Continental Flying Spur sau Rolls Royce Phantom.

  Dar punem pariu ca proprietarilor acestor masini anti-ecologie nu le pasa de consum…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.