Remus Cernea si-a deschis cabinetul de parlamentar la Constanta

  0
  392
  Cum lupt? deputatul Remus Cernea împotriva defri??rilor abuzive
  Remus Cernea a anunţat că va înfiinţa Mişcarea pentru Oameni, Natură şi Animale (MONA)
  Remus Cernea si-a deschis cabinetul de parlamentar la Constanta
  Remus Cernea si-a deschis cabinetul de parlamentar la Constanta

  Deputatul USL, Remus Cernea, si-a deschis astazi cabinetul de parlamentar la Constanta. Cu aceasta ocazie a anuntat ca pregateste doua initiative legislative in spiritul ideologiei Partidului Verde pe care il reprezinta.

  Acestea prevad interzicerea procedurii fracturarii hidraulice pentru obtinerea gazelor de sist si a cianurilor pentru extragarea aurului.

  Intr-un protest simbolic, sustinatorii si membrii echipei deputatului USL Constanta, Remus Cernea, au purtat masti si au folosit pahare pe care scria „cianura” la inaugurarea cabinetului de parlamentar de la malul marii. Totul ca mesaj de sustinere a celor 2 proiecte de lege ale lui Cernea care vizeaza cateva investitii intens dezbatute din Romania: extragerea aurului de la Rosia Montana si a gazelor de sist din Vasluisi Constanta.

  In schimb, Cernea sustine ca Romania poate deveni autonoma daca va exploata intens sursele de energie alternativa.

  La cabinetul parlamentar din strada George Enescu din Constanta, Cernea spune ca va acorda audiente saptamanal atunci cand nu este plecat in delegatii. Remus Cernea a fost ales deputat in colegiul 9 din Constanta si este reprezentant al Partidului Verde care face parte din USL.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.