Vinul rosu si strugurii negri combat pierderea auzului

Strugurii si vinul rosu contribuie la arderea grasimilor
Vinul rosu si strugurii negri combat pierderea auzului
Vinul rosu si strugurii negri combat pierderea auzului

Cine bea un pahar cu vin rosu in fiecare zi, traieste mai mult! Chiar si medicii confirma acest lucru, pentru ca – potrivit tuturor studiilor – vinul rosu are o gramada de beneficii. Scade colesterolul, protejeaza inima, controleaza nivelul de zahar din sange, imbunatateste activitatea cerebrala si previne raceala. Toate aceste lucruri sunt posibile datorita antioxidantilor din vinul rosu. Asadar, licoarea face o gramada de chestii. Doar cercetatorii americani nu au fost multumiti de cele enumerate anterior, asa ca s-au straduit sa mai gaseasca o calitate vinului rosu. Si au gasit-o: acesta combate pierderea auzului.

Cercetatorii americani se straduiesc sa nu ramana cumva in urma omologilor europeni si nu numai in privinta studiilor inutile, ci si a celor cat se poate de serioase. Oamenii de stiinta din Detroit au simtit ca vinul rosu poate face mult mai multe decat se stia pana in acel moment. Asa ca l-au luat la analizat, picatura cu picatura. Astfel au descoperit RESVERATROLUL.

Dar, pe cat ii este de complicat numele, pe atat de benefic este organismului uman. Spre exemplu, daca un om a stat prea mult intr-un mediu zgomotos – pe un stadion, la un concert rock, sa spunem – si simte ca parca nu mai aude asa cum trebuie, nu are decat sa bea vin rosu si va recapata auzul perfect.

Nu este singurul avantaj al vinului rosu. Resveratrolul este bun si impotriva imbatranirii, a cancerului si chiar a Alzheimer-ului. Bineinteles, in doze mici, dar regulate. Adica nu e cazul sa faceti un tratament intensiv, de tip o sticla de vin pe zi, pentru ca singurul rezultat pe care il veti obtine va fi o mahmureala permanenta.

Ce-i drept, cercetatorii americani specifica faptul ca nu doar vinul rosu ajuta, ci si strugurii negri. Asa ca puteti urma tratamentul cu resveratrol, chiar daca alcoolul nu va este cel mai bun prieten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *