Array

Renault va testa vehicule electrice in Franta si in Italia

Renault va efectua teste la scara larga cu vehicule electrice in Franta si in Italia in anul 2010. Primele modele electrice de la Renault vor fi produse in serie in anul 2012.
vehicule electrice
Renault va derula teste la scara larga cu vehicule electrice in Franta si in Italia incepand cu septembrie 2010. Testele vor fi efectuate de catre persoane private, companii si angajatii autoritatilor locale, si vor dura un an. In decursul acestor teste, inginerii Renault-Nissan doresc sa afle cum se potriveste un vehicul electric in viata de zi cu zi si cat de bine implementata este reteaua de statii de incarcare din Paris.Renault si gigantul energetic EDF au creat o retea provizorie de incarcare a vehiculelor electrice, care va fi folosita pentru testele acestor modele.

Persoanele care vor testa modelele electrice le vor putea incarca atat de acasa, cat si de la birou sau de la statiile de incarcare din parcari sau centre comerciale. Pe langa testele din Franta, Renault-Nissan va efectua teste cu vehicule electrice si in Italia, gratie parteneriatului pe care l-a semnat cu compania A2A. Testele din Italia vor avea loc in orasul Milano, iar inginerii Renault vor avea posibilitatea de a compara modul in care folosesc francezii vehiculele electrice, cu modul in care le intrebuinteaza italienii. Aceasta comparatie, aparent banala la prima vedere, ii va ajuta pe inginerii Renault-Nissan sa creeze un vehicul electric potrivit pentru piata europeana, care va fi lansat abia in anul 2012.

Sursa: Automarket

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente