Republica Moldova: Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice

Republica Moldova: Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice
Republica Moldova: Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice

People in Need (PIN), este o organizatie non guvernamentala, non profit din Cehia cu reprezentanta in Moldova ce implementeaza proiectul ” Suport in Agricultura Organica in Moldova” cu suportul financiar al USAID.

PIN anunta un tender pentru gospodariile agricole, producatori de produse ecologice, asociatii, cooperative sau grupuri de fermieri (cel putin 50% din produce trebuie sa fie certificate ecologic sau sa fie in proces de conversiune) care intentioneaza sa creeze:

  • Un punct de comercializare a produselor ecologice autohtone, care sa ofere diverse produse alimentare din gospodaria proprie sau de la mai multi producatori autohtoni sau
  • Mini unitate de prelucrare a produselor ecologice sau
  • Depozit pentru fructe/legume sau
  • Orice alta idee inovativa in agricultura ecologica, dar nu activitati ce tin de producere.

Candidatii eligibili: gospodariile agricole particulare, alte entitati legale pregatite sa initieze noi activitati si capabile sa vina cu contributie financiara personala.

Marimea Grantului: PIN ofera pina la 40 000 MDL pentru proiect si contributia aplicantului nu poate fi mai mica decit acesta suma.

Criterii de selectie: Selectarea se va efectua tinind cont de structura propunerii de proiect si de fezabilitatea acesteia; contributia financiara a aplicantului si durabilitatea financiara a proiectului; capacitatile organizationale si angajamentele aplicantului.

Metoda de plata: Banii vor fi transferati beneficiarului in baza unui acord comun in care vor fi stipulate obligatiile beneficiarului si vor fi transferati dupa ce beneficiarul va demonstra utilizarea contributiei sale.

Termen limita pentru primirea aplicatiilor: 15 iulie 2014. Propunerile vor fi expediate prin e-mail coordonatorului de proiect Angela Turuta la adresa angela.turuta@peopleinneed.cz.Toate intrebarile referitoare la criteriile de selectare sau alte aspecte ale acestui anunt vor fi adresate la aceeasi adresa pina pe data de 1 iulie. Formularele pot fi completate fie in Engleza, Romana sau Rusa. Propunerile vor fi examinate si rezultatele vor fi anuntate pina pe 15 august 2014.

Plingerile, comentariile sau solicitarile de clarificari pot fi adresate la PIN, Sefului Misiunii in Republica Moldova, Bartek Tomalik la adresa: bartek.tomalik@peopleinneed.cz

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,221FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente