Restaurantul unde clientii mananca in copac, in „cuiburi de pasare”

  0
  419
  Restaurantul unde clienţii mănâncă în copac, în "cuiburi de pasăre"
  Restaurantul unde clientii mananca in copac, in „cuiburi de pasare”

  Un restaurant de top din Thailanda le propune clientilor o locatie inedita unde se pot bucura de delicioasele lor feluri de mancare: in copac. Acest restaurant este singurul din lume unde poti servi masa intr-un „cuib de pasare”, la 5 metri deasupra solului.

  „Cuibul de pasare” este o constructie din rachita si lemn, care se poate ridica si cobori, pentru a-si lua mesenii de la baza copacului. Pretul unei astfel de experiente este insa pe masura: 283 de lire pentru o masa in doi.

  Odata ajunsi in interiorul cuibului, mesenii se pot bucura de o priveliste minunata deasupra padurilor tropicale din jurul Sonova lux Kirl Resort din Thailanda.

  Si nu va faceti griji ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa coborati de cate ori mai doriti un pahar de vin. Un ospatar in „zbor” pe tiroliana va sta la dispozitie pentru orice, potrivit DailyMail.

  Fiecare cuib cu doua locuri are prevazuta o pista speciala ca ospatarul sa poata ateriza sa ia comenzile si pentru a livra mancarea si bautura.

  Laudandu-se ca aduce „haute cuisine pe noi culmi”, statiunea Sonova, de pe pe insula Koh Kood, serveste delicatese traditionale thailandeze, inclusiv peste prins in apele locale.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.