Reteaua de economie ecologica si durabila in Europa

Reteaua de economie ecologica si durabila in Europa
Reteaua de economie ecologica si durabila in Europa

Incubaeco si UnternehmensGrün, doua asociatii ecologice din Spania si Germania doresc sa coopereze.

Ele au creat o noua retea europeana pentru consultanta durabila “Economia Ecologica in Europa” Acest demers este acum pe ordinea de zi, atat Incubaeco, platforma spaniol pentru economia ecologica, precum si UnternehmensGrün, asociatia germana federal de economie verde, lucreaza in tarile lor spre o dezvoltare durabila si spre o economie mai ecologica.

Un accent deosebit este pus pe proiecte sociale si ecologice, reprezentand stimulente majore in transformarea economiei spre durabilitate. Obiectivul general este acela de a facilita tranzitia catre o economie cu emisii scazute, pentru a promova cercetarea si inovarea si spre atenuarea si adaptarea economiei la schimbarile climatice. Scopul este de a stabili o retea europeana de consultanta durabila, facilitand schimbul de strategii inovatoare.

Incubaeco si UnternehmensGrün vor elabora linii directoare ce urmaresc sa ofere in primul rand indrumare pe cele mai multe domenii relevante pentru antreprenori verzi. La Madrid are loc in ianuarie 2015, un atelier de lucru la care vor participa de asemenea invitati din Franta si Austria. Cele doua asociatii au in prezent peste 150 de membrii, companii pentru protectia mediului si de economie durabia. Proiectul este finantat de Ministerul Federal al Mediului din Spania si Agentia Federala de Mediu din Germania

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente