Revolutia verde – Rasar noi si noi magazine

0
321

Oferta de alimente si cosmetice ecologice, fara chimicale, creste atat in spatiul virtual, cat si in cel real.
magazine bio
La capitolul „real”, Capitala sta cel mai bine. Ieri dupa-amiaza s-a deschis un nou magazin cu produse ecologice pentru masa, casa, joaca si suflet: Cobilitza. Pentru masa gasiti tot felul de alimente – de la produse de baza la iaurturi, paste fainoase, pateuri vegetale, dulceturi, ceaiuri sau cafea -, pentru casa, cosmetice si detergenti, iar pentru suflet, o expozitie de pictura. Si gama de produse se va largi, asigura proprietarul magazinului. El a precizat ca in magazin se vor gasi atat alimente de import, cat si romanesti, dar ca isi propune sa promoveze activ producatorii locali. Cobilitza este la doi pasi de Ateneu, pe Strada Benjamin Franklin nr 14, intr-un apartament de la parterul unei case vechi.

Tot in Bucuresti, in zona Dorobanti – intrarea Stefan Tudor 53-55, s-a deschis de curand un magazin cu alimente traditionale italiene: Grano. Printre zecile de specialitati si preparate traditionale aduse de patroni, italieni getbeget, din tara lor, se gasesc si cateva game de produse certificate ecologic: paste fainoase, tot felul de dulceturi si biscuiti.
Noutati sunt si la capitolul cosmetice. Natural Paris si-a deschis al treilea magazine de produse de ingrijire corporala si machiaj bio din Capitala. Dupa Calea Grivitei 33 si Iris Shopping Center, cremele, parfumurile, gelurile de dus, sampoanele si fardurile fara chimicale aduse din Franta de Natural Paris „poposesc” in galeria comerciala a hipermarketului Cora Lujerului. Si pentru ca la casa noua se vine cu daruri… aici veti gasi si o noua gama de produse de parfumare a casei.

ONLINE

Insa si magazinele virtuale se inmultesc, ceea ce e bine pentru cei care vor sa cumpere produse fara chimicale, dar nu au timp sau nu au de unde in localitatea in care locuiesc. Luna aceasta s-a lansat www.biomania.ro, un magazin online cu produse alimentare ecologice. De asemenea a aparut un nou magazin cu produse cosmetice bio: www.bioshop.ro.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.