Romania la BioFach

PARTICIPARE – Alimente ecologice mioritice expuse la Nurnberg
Miere, polen, cereale, fructe, ciuperci, lactate si branzeturi, plante aromatice: aceasta este “oferta” Romaniei la editia 2008 a celui mai mare targ bio din lume, BioFach.

Editia 2008 a BioFach se bucura de o participare consistenta a producatorilor de produse organice din toate colturile lumii. Cele mai multe firme – 935 – sunt din tara gazda, Germania. Si prezenta italiana este consistenta: 392 de firme. In topul celor mai bine reprezentate tari la targul de la Nurnberg urmeaza Spania, cu 204 firme, Franta – 176 – si Austria – 111. Alaturi de veterani, la BioFach pot fi degustate si alimente si bauturi din tari exotice, precum Benin, Camerun, Madagascar, Nepal, Rwanda si Zimbabwe.

PREZENTA ROMANEASCA. De la balul bio de la Nurnberg nu lipsesc nici producatorii romani. In standul nostru, organizat de Federatia Nationala de Agricultura Ecologica (FNAE), si-au aliniat produsele Agro Exim Grup Tulcea, Apicola Bacau, Asociatia Apicultorilor Ecologici din Romania (Targu-Jiu), Apicola Deva, ASI Nature (Sibiu), Asociatia Valea Asaului (Bacau), Delta Dunarii Organics (Tulcea), Eco Market Transilvania (Cluj), Asociatia Apicultorilor din Salaj, Tremot Dobre si Fii (Prahova), Apiprodex Targu-Mures, Bioservice (Luna de Sus, judetul Cluj), Ecofruct Targu-Mures si Iterbio din Timisoara. Cu ce produse incercam sa furam inima consumatorilor bio din lumea larga? In primul rand cu miere, faguri si polen produse de apicultorii din Bacau, Targu-Jiu, Deva, Salaj, cei de la Tremot Dobre si Fii si de Apiprodex. Delta Dunarii Organics si Agro Exim Grup au o oferta bogata de cereale si fainuri, iar Ecofruct si Eco Market au fructe, legume, ciuperci si plante aromatice. Si sa nu uitam de delicioasele lactate si branzeturi bio de la ASI Nature si Asociatia Valea Asaului. Toate aceste firme sunt in cautare de parteneri de afaceri si noi piete de desfacere pentru produsele lor.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,554FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente