Romanian Environmental Compliance Conference 2016

  0
  657
  Romanian Environmental Compliance Conference 2016
  Romanian Environmental Compliance Conference 2016
  Romanian Environmental Compliance Conference 2016

  Reprezentantii Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, Garzii Nationale de Mediu si Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, alaturi de experti in problematica de mediu, specialisti si consultanti din zona privata, vor oferi informatii axate pe problematica actuala de mediu joi, 11 februarie in cadrul conferintei „Conformarea de Mediu in Romania 2016 – Prioritatile nationale si politica privind protectia mediului”, organizate de GOVNET Conferences.

  Evenimentul reprezinta o abordare locala a aspectelor legate de respectarea legislatiei de mediu fiind o sursa de informatii actuale, abordari practice si know-how din partea expertilor si a autoritatilor de reglementare si control, axate pe provocarile si solutiile propuse aspectelor de conformare in politicile de protectie a mediului.

  GOVNET va crea cadrul perfect de discutii asupra aspectelor juridice, legate de respectarea legilor, reglementarilor, standardelor si a altor cerinte de dreptul mediului, care in ultimii ani au inregistrat o crestere semnificativa la nivel de norme imperative. Din punct de vedere operational se va atinge subiectul conformarii de mediu din perspectiva tehnica si financiara, abordarea incidentelor de mediu si a litigiilor in cadrul unor prezentari sustinute de companii si consultanti din sectorul privat.

  In cadrul celor doua sesiuni ale conferintei se va discuta despre prioritatile nationale si politica-cheie pentru protectia mediului, strategia nationala si perspectiva autoritatilor guvernamentale cu privire la legislatia de mediu, conformarea Romaniei la reglementarile europene, transparenta cu privire la politica de mediu si perceptia sectorului privat, asteptarile industriei in adoptarea de legi, norme si politici, dar si despre solutionarea litigiilor in contextul legislatiei de mediu si prezentari de studii de caz.

  Partenerii Conferintei Conformarea de Mediu in Romania sunt: AECOM, Continental Tires Timisoasa, NNDKP si Schoenherr.

  Pentru detalii suplimentare si prezentarile din cadrul conferintei, accesati: Romanian Environmental Compliance Conference 2016

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.