Romanii au obtinut 4 premii la Gala Active Citizens of Europe

Romanii au obtinut 4 premii la Gala Active Citizens of Europe
Romanii au obtinut 4 premii la Gala Active Citizens of Europe

Nu mai putin de patru dintre cele sapte premii acordate in cadrul Galei Premiilor Active Citizens of Europe au incaput pe mana unor voluntari, ONG-uri si companii din Romania. Ceremonia a avut loc la data de 17 octombrie, in Bucuresti.

Castigatorul sectiunii “Voluntar” a fost Emilian Cerdeev din Campulung Moldovenesc care, pana la varsta de 17 ani, a facut voluntariat in cinci ONG-uri diferite. Premiul i-a fost inmanat de catre Marin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, care s-a declarat placut surprins de evolutia voluntariatului in Romania, in special in randul tinerilor.

Fundatia de Sprijin Comunitar a fost desemnata castigatoarea sectiunii “ONG”, gratie proiectelor derulate in regiunea Bacau. De altfel, unul dintre cele mai importante departamente ale ONG-ului este cel de voluntariat care se bucura de implicarea elevilor si a studentilor din zona.

Grupul Rompetrol si Banca Comerciala Romana (BCR) au fost premiate la categoria “Companie cu un program exceptional de voluntariat”. Rompetrol a fost recompensat pentru programul “Impreuna pentru fiecare“, in timp ce BCR s-a bucurat de recunoasterea meritelor in ceea ce priveste implicarea angajatilor sai in programe de voluntariat.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente