RUNFEST 2014 – Alearga pentru sanatatea ta!

RUNFEST 2014 - Alearga pentru sanatatea ta!
RUNFEST 2014 – Alearga pentru sanatatea ta!

MPG si Fundatia PROAM Events, impreuna cu partenerii sai oficiali, Novartis si companiile sale Alcon si Sandoz, au deosebita placere sa va invite la conferinta de presa de lansare a celei de a doua editii a crosului RUNFEST!

In cadrul conferintei de presa vor fi prezentate ultimele noutati ale evenimentului RUNFEST 2014, precum si scopul organizarii acestei manifestari sportive in natura, cu sloganul: Alearga pentru sanatatea ta!

Evenimentul va avea loc pe 20 septembrie 2014 si consta in organizarea a 8 curse de alergare in Padurea Baneasa, destinate participantilor de orice nivel. Acestea se vor desfasura pe mai multe categorii si pe trasee ce combina zone de padure cu cele de asfalt, cu lungimea cuprinsa intre 2 si 15 kilometri.

Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 16-22 septembrie, crosul RUNFEST isi doreste sa incurajeze oamenii sa acorde mai mult timp sportului si sanatatii lor si sa participe la alergare in natura, alaturi de familie si prieteni, pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Mai multe detalii despre eveniment, categorii de concurs, perioadele de inscriere, kit-ul de participare, premii si alte surprize pregatite de organizatori, veti gasi pe: www.runfest.ro si https://www.facebook.com/runfest.

Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria Municipiului Bucuresti sustin desfasurarea celei de a doua editii a crosului RUNFEST si sprijina evenimentele care incurajeaza publicul larg sa faca miscare si sa se bucure de frumusetea competitiilor sportive in natura.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam si sa va informam Kiss FM, in calitate de partener media oficial al RUNFEST 2014, revista Plafar si Inga Media, in calitate de parteneri media principali, precum si partenerii media Comunicatedepresa.ro, Realitatea TV prin emisiunea Fresh Refresh, TV City, Sport Revolution, Romania Pozitiva, Greenadventure.ro, Biciclistul.ro, SportPici.ro, eMunte.ro, 4run.ro si 6pack.ro.

 

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG, organizatorul RUNFEST, este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 650 de evenimente sportive, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 3 sisteme nationale: tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro si ciclism – www.ridersclub.ro, precum si un sistem de campionate sportive pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,546FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente