S-a dat startul la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

  0
  413
  S-a dat startul la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat
  S-a dat startul la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

  Ajunsa la a patra editie, Gala Premiilor pentru un Mediu Curat este o ocazie de a promova si premia campaniile dedicate protectiei mediului din companii, institutii publice, scoli si organizatii neguvernamentale.

  Asociatiile colective ECOTIC si Recolamp, impreuna cu organizatia neguvernamentala Ateliere Fara Frontiere, dau startul unei noi editii a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat, context in care sunt recunoscute bunele practici de mediu din companii si institutii-

  Competitia este adresata companiilor, institutiilor publice, ONG-urilor si institutiilor de invatamant care au desfasurat proiecte pentru protectia mediului, economisirii resurselor si responsabilitatii sociale in anul 2012.

  Acestea sunt invitate sa isi inscrie proiectele pana la data de 9 decembrie pe platforma dedicata competitiei. Jurizarea proiectelor inscrise se va face in perioada 10 – 12 decembrie 2012, iar premiile se vor decerna in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 12 decembrie.

  In anul 2011, castigatorii au fost Scoala Nr. 109 – Serban Voda din Bucuresti care a dezvoltat proiectul “Scoli pentru un viitor verde”, organizatia Let’s Do It, Romania! pentru proiectul de curatenie nationala, Colegiul Eco Tehnic Campulung pentru proiectul “Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste”, Grupul Scolar N. Balcescu din orasul Flamanzi, Botosani, pentru proiectul “O picatura verde pentru planeta albastra”, Scoala Nr. 12 Herastrau care a dezvoltat proiectul “Poluarea – o problema la orice varsta”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.