S-au ales frumusetile feline la expozitia de la Sala Palatului

Pisica mea e mai frumoasa! Ba a mea! Proprietarii au incercat sa convinga juriul si pe vizitatori ca pisica lui este cea mai frumoasa in cele doua zile ale Expozitiei Internationale Feline de la Sala Palatului organizata de Asociatia Sofisticat.pisicute

Stapanii pisicilor au avut emotii cand a fost vorba de alegerea juriului pentru premiul Best in Show. Pana la urma la fiecare categorie a fost aleasa cea mai frumoasa felina. Matei, un motan de aproape trei ani, a fost ales cel mai frumos dintre pisicile de casa. Insa asta nu l-a ajutat sa isi gaseasca un stapan.

Toate pisicutele au fost admirate de vizitatori care vroiau sa le atinga. Dar asta le enerva pe unele. Cele jucause au fost pe placul copiilor. In rest, multa lume care vroia sa faca fotografii. Atunci interveneau stapanii care rugau sa nu fie folosite bliturile. Standurile cu mancare si accesorii pentru animale au fost un alt punct de atractie al evenimentului.

Expozitia Internationala Felina la care au participat 200 de exemplare s-a incheiat duminica, 4 octombrie, cand a fost sarbatorita si Ziua Internationala a Animalelor de companie.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *