Salvati Copiii alaturi de Sammy te provoaca la concursul „Fii Micul Ecologist care Salveaza Planeta!”

Salvati Copiii alaturi de Sammy te provoaca la concursul „Fii Micul Ecologist care Salveaza Planeta!”

Salvati Copiii Romania lanseaza in parteneriat cu MediaPRO Distribution, Hollywood Multiplex si Itsy Bitsy concursul „Fii Micul Ecologist care Salveaza Planeta!”

Cine este Sammy?

Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.

Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.

Provocarea:

Sammy este foarte trist pentru ca oamenii distrug planeta. Vrea sa fie ajutat de copii sa ii invete pe toti sa salveze Planeta. Micul Ecologist poate fi chiar copilul tau!

Copiii vor creea o poveste frumoasa despre salvarea planetei sau despre cum ar trebui sa ne purtam cu animalele si cu natura, despre cum putem pastra planeta curata, despre cum ar trebui sa avem grija sa nu consumam toate resursele naturii.

Criteriile de selectare a povestilor inscrise sunt: corectitudine, respectarea temei cerute de concurs, originalitate, trimiterea povestii in perioada de inscriere (29 octombrie – 29 noiembrie) si la adresa mentionata in concurs, povestea sa fie redactata de catre un copil sau de catre un copil ajutat de unul dintre parinti, autorul povestii inscrise in concurs sa fie un copil cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani.

In fiecare saptamana se va alege o poveste care va fi premiata cu cadouri de la Kidex si Smarttoys. De asemenea, povestea va fi citita de castigator pe postul de radio pentru copii Itsy Bitsy si in cadrul targului Kidex. Povestea va fi publicata pe site-ul Salvati Copiii si Hollywood Multiplex .

La finalul concursului, pe langa cele 4 povesti alese deja, vom mai selecta si alti castigatori, care vor fi si ei premiati cu jucarii Smarttoys, broscute Sammy de plus si, bineinteles, diploma de Mic Ecologist.

„In Romania educatia ecologica a lipsit si inca lipseste in institutiile de invatamant. Prin acest concurs, ne-am propus sa implicam copiii in protejarea mediului inconjurator realizand ca si ei pot contribui la reducerea poluarii. Implicarea parintilor in educatia copiiilor este puternic incurajata in acest concurs, demers permanent al Organizatiei Salvati Copiii.” a declarat Gabriela Alexandrescu, Presendinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Asteptam parintii sa intre pe site-ul www.salvaticopiii.ro si sa inscrie povestea in concurs incepand cu 29 octombrie si pana pe 29 noiembrie 2010. Premiile oferite in concurs sunt:10 jucarii muzicale de plus, 3 broscute testoase de plus si diplome „Micul Ecologist”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *