Saptamana apelor in Bihor

Saptamana apelor in Bihor
Saptamana apelor in Bihor

Fotbalistii de la FC Bihor au planta salcii si au igienizat malul stang al paraului Peta, amonte de podul rutie de pe Calea Aradului.

In perioada 18-22 martie 2013, Administratia Bazinala de Apa Crisuri organizeaza evenimente dedicate Zilei Mondiale a Apei.

In fiecare an, pe 22 martie, lumea intreaga sarbatoreste elementul vital vietii, si anume: APA. Pentru acest eveniment A.B.A Crisuri a pregatit activitati menite sa incurajeze cooperarea intre institutiile statului, agentii economici, institutiile de invatamant precum si ONG-uri.
„Saptamana Apelor” a debutat luni cu actiunea „Ziua portilor deschise”. In cadrul acestei actiuni elevi de la Scoala „Oltea Domana” si de la Scoala generala nr. 16 Oradea au vizitat Laboratorul de calitatea apei si vor face cunostinta cu mascota institutiei, si anume cu: STROPI.
Miercuri, pe malul stang al paraulu Peta, langa podul rutie de pe calea Aradului, alaturi de voluntari de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” si de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, reprezentantii A.B.A Crisuri vor planta pomi. De asemenea, miercuri incepand cu ora 12, voluntarii vor fi sustinuti de LEONE, mascota clubului de baschet CSM Oradea

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente