SGA Maramures sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei 2013

  0
  464
  SGA Maramures sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei 2013
  SGA Maramures sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei 2013
  SGA Maramures sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei 2013

  In data de 22 decembrie 1992, in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro a fost adoptata o hotarare prin care 22 martie devenea “Ziua Mondiala a Apei”.

  Ziua Mondiala a Apei 2013 cu tema “Cooperare in domeniul apei- Sa facem sa se intample!” va fi dedicata cooperarii in sectorul apei, scopul tematicii fiind acela de a atrage atentia opiniei publice asupra importantei protejarii si gestionarii durabile a resurselor de apa, prin intermediul cooperarii la nivel international si national, in vederea imbunatatirii conditiilor de viata prin sanse egale de acces la resursele de apa.

  Seria manifestarilor a debutat marti, 19 martie, la ora 11:00 cand a avut loc Ziua Portilor Deschise. La acest eveniment au participat elevi ai Scolii Gimnaziale Speciale din Baia Mare alaturi de profesorii lor psihopedagogi. Elevii au prezentat un scurt moment artistic cuprinzand poezii, ghicitori, cantece si o mini-expozitie de desene.

  Tot in data de 19 martie s-a desfasurat evenimentul sportiv Cupa “Ape Curate”la fotbal la care au participat angajati din cadrul Serviciului de Gospodarire a Apelor Maramures, Directia Silvica Maramures, Ocolul Silvic Municipal si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maramures.

  In data de 20 martie ora 13:00 in cadrul Scolii gimnaziale “Avram Iancu” se va desfasura o masa rotunda cu discutii libere prilejuite de acest eveniment, vizionari de filme, impresii. De asemenea la aceasta manifestare vor lua parte si elevi de la Scoala gimnaziala” Avram Iancu”; Liceul Teoretic Sanitar; Scoala gimnaziala” Nichita Stanescu”; Scoala gimnaziala “Nicolae Iorga”; Scoala gimnaziala “Vasile Blaga”; Seminarul Teologic Ortodox “Sf. Iosif Marturisitorul”.

  In data de 21 martie la ora 10 :00 in cadrul Salonului Artelor al Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu” va avea loc prima editie a simpozionul stiintific “Colaborari pentru Viitor” la care vor participa colegi din cadrul Administratiei Nationale Apele Romane, profesori universitari, studenti, colaboratori etc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.