Primaria Sectorului 6 distribuie puieti bucurestenilor, pentru inverzirea sectorului

0
525
Prim?ria Sectorului 6 distribuie puie?i bucure?tenilor, pentru înverzirea sectorului
Primăria Sectorului 6 distribuie puieţi bucureştenilor, pentru înverzirea sectorului
Primaria Sectorului 6 distribuie puieti bucurestenilor, pentru inverzirea sectorului
Primaria Sectorului 6 distribuie puieti bucurestenilor, pentru inverzirea sectorului

Primaria Sectorului 6 distribuie puieti, timp de o luna, bucurestenilor care doresc sa contribuie la extinderea spatiului verde prin plantarea unui copac acolo unde crede de cuviinta. Puietii sunt impartiti zilnic, in trei puncte din sectorul 6.

Primaria Sectorului 6, impreuna cu Administratiei Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 si a Centrului Cultural European Sector 6, a amenajat trei puncte de distrubutie a puietilor pentru toti cei care vor sa planteze un copac in imediata lor apropiere.

„Aceasta campanie demareaza in Sectorul 6 nu dintr-o intamplare. Cel mai vitregit sector al Capitalei in privinta spatiilor verzi, afectat puternic in ultimul an de lucrarile de la metrou, are o nevoie reala de umbra acestor copaci, de linistea oferita si de aerul curat pe care il creeaza. Cei 15.000 de copaci pe care ii vom sadi impreuna luna aceasta sunt tot atatea dovezi ca ne pasa de locul in care traim!”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rares Manescu.

Cele trei puncte se afla in Drumul Taberei, la intrarea in parc dinspre piata; in Militari, deasupra pasajului Lujerului si in Crangasi, la intrarea in parc dinspre metrou.
La corturi vor fi distribuiti, zilnic, puietii de arbori, de marti pana vineri, intre 12:00 si 18:00, si sambata, intre 09:00 si 12:00.

Initiativa primariei face parte din proiectul „Planteaza un copac pentru sanatatea ta!”, proiect ce urmareste constientizarea importantei copacilor pentru calitatea mediului in care traim, pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, precum si rolul educativ si de responsabilizare pe care il are gestul de a sadi un copac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.