Sarbatoarea Narciselor, de Ziua Comunei Negrasi

Sarbatoarea Narciselor, de Ziua Comunei Negrasi

Consiliul Judetean Arges si Primaria Negrasi organizeaza duminica, 8 mai, „Sarbatoarea narciselor”. Manifestarea va avea loc in rezervatia naturala cunoscuta ca „Poiana cu narcise de la Negrasi”, un areal de 4,1 hectare, in lunca raului Dambovnic, la 46 de kilometri sud de Pitesti.

Rezervatia de la Negrasi este ocrotita pentru valoarea stiintifica deosebita a speciei si pentru cea peisagistica a covorului de narcise. Poiana narciselor de la Negrasi a fost declarata rezervatie naturala in anul 1966. Tot de atunci se organizeaza si „Sarbatoarea narciselor”.

Considerata a fi un brand al judetului Arges, „Sarbatoarea narciselor” de la Negrasi aduna an de an mii de oameni care vin sa culeaga narcisele crescute in mod natural.

Edilii organizeaza duminica, incepand cu ora 11.00, un spectacol folcloric si o masa campeneasca, dedicate totodata si marcarii zilei comunei Negrasi. Vor fi invitati artisti din judet si vor sustine un spectacol de exceptie orchestra „Doina Argesului” si ansamblul „Doruri muscelene”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *