Punctelor provizorii de colectare la Sibiu

0
376
Ofensiva impotriva deseurilor
Ofensiva impotriva deseurilor

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec, revine in judetul Sibiu. Asociatia Astfel, RoRec, impreuna cu Primariile Ocna Sibiului, Slimnic, Sura Mica si Loamnes, alaturi de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului si partenerii Candy si Skil organizeaza, in zilele de 6 si 7 mai, o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) in judetul Sibiu. Localnicii sunt invitati sa participe la colectarea deseurilor electronice si electrocasnice prin depunerea la punctele provizorii de colectare a echipamentelor defecte sau vechi, de care nu mai au nevoie.

Reciclare cu premii

Pentru colectarea gratuita de la domiciliu, in cazul echipamentelor electrice sau electronice voluminoase, sibienii pot apela numarul de telefon 0744.500.006, pana sambata, 7 mai 2011, uilnic intre orele 10.00-14.00. Toti deponentii din localitatile participante ale judetului Sibiu vor fi inscrisi automat la tombola cu premii oferite de Candy si Skil: patru cuptoare cu microunde, 12 ferastraie verticale si 12 masini de gaurit cu percutie.

O noua campanie, in 14 mai

Actiunea de saptamana aceasta este a treia pe care Asociatia Rorec o deruleaza in judetul Sibiu. Asociatia RoRec si Primaria Municipiului Sibiu, alaturi de cele din Talmaciu, Boita si Turnu Rosu si de partenerii implicati au colectat in cele doua actiuni din data de 9 aprilie, in total, peste 14 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este acasa. Trimite-le la plimbare”. Campania va continua si in data de 14 mai, in localitatile Avrig, Marsa, Bradu, Racovita si Sebesu de Sus.

Locatiile si detaliile de functionare ale punctelor provizorii de colectare:

Vineri 6 mai

Loamnes, 6 mai, orele 8 – 15

· Hasag – la scoala

· Loamnes – la scoala

· Mandra – la scoala

· Alamor – la scoala

· Armeni – la scoala

Sambata 7 mai

Ocna Sibiului, 7 mai, orele 10 – 17 -la scoala

Slimnic, 7 mai, orele 10 – 17

· Str Rusilor – la statia de reglare a gazelor

· Biserica Evanghelica

· La Primarie

· Str 1 Mai – la statia de reglare a gazelor

· Str Larga – la Nan

Rusi

· La Caminul cultural si la moara

Sura Mica, 7 mai, orele 10 – 17 – in centru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.