Scoala Gimnaziala din Plopeni a primit Steagul Verde pentru programele eco derulate

  0
  370
  Şcoala Gimnazială din Plopeni a primit Steagul Verde pentru programele eco derulate
  Scoala Gimnaziala din Plopeni a primit Steagul Verde pentru programele eco derulate

  Scoala Gimnaziala din Plopeni a gazduit ieri ceremonia de arborare a Steagului Verde, distinctie ce a fost acordata unitatii de invatamant datorita programelor cu caracter ecologic pe care le-a derulat in ultimii ani.

  Anul acesta unitatea de invatamant din Plopeni a primit titulatura de Eco Scoala, dupa ce in anul 2009 institutia a inceput sa deruleze programe cu caracter eco. In luna mai a acestui an a avut loc evaluarea scolii de catre Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie si institutia de invatamant a primit Steagul Verde. Ieri, intr-un cadru festiv, in prezenta elevilor, dascalilor, reprezentantilor Primariei orasului Salcea, ai Agentiei pentru Protectia Mediului, dar si a parintilor a avut loc arborarea steagului si plasarea lui la loc de cinste in scoala.

  Directoarea scolii din Plopeni, Nicoleta Zettel, a declarat: „De cand am inceput derularea proiectelor cu caracter eco in scoala am incercat sa responsabilizam elevii, sa implementam ideea de voluntariat, sa schimbam mentalitatea in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator. Am organizat actiuni de amenajare a salilor de clasa, am ecologizat curtea scolii, am plantat arbori, am fost in excursii de orientare turistica si am organizat un mars eco la care au participat toti cei 500 de elevi ai scolii.”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.