Scoala Muntelui

In perioada 6-31 august 2008, s-au desfasurat activitatile practice ale proiectului “Scoala Muntelui”, proiect derulat de Asociatia de Turism Chindia, inclus in programul “Educatie prin Turism”.
scoala muntelui
Actiunea a fost finantata de Autoritatea Nationala pentru Tineret si realizata in parteneriat cu Primaria Fieni si institutii de invatamant din judetul Dambovita. Scopul proiectului a fost stimularea participarii tinerilor din judetul Dambovita la actiuni de educatie non-formala in domeniul turismului montan specializat cu protejarea naturii, in conditii civilizate si de siguranta.

Participanti si beneficiari ai acestui proiect au fost 120 de persoane, dintre care 100 de tineri cu varsta intre 14 si 29 de ani si 20 de participari din partea Asociatiei de Turism Chindia:

Actiunea s-a desfasurat in Muntii Bucegi si Leaota, cu locatia de cazare (in corturi) la Centrul de Vacanta “Cerbul” Bratei. In cele cinci zile de tabara, tinerii au avut posibilitatea sa faca cunostinta cu lumea muntelui, incepand de la montajul corturilor, parcurgand trasee de drumetie sau de alpinism si finalizand cu focul de tabara.

Ileana Bocanciu – Asociatia de Turism Chindia
Coordonator program

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente