Produse “verzi” pentru biroul tau

Cand se pune problema protejarii mediului, fiecare dintre noi poate sa ajute, chiar si prin activitatile simple, pe care le desfasoara.
dacris
Sa nu uitam sa oprim curentul, aerul conditionat sau caldura cand nu suntem acasa ori la birou, sa reciclam deseurile sau sa folosim cat mai multe produse ecologice, sa plantam ori sa ne ingrijim ca un copac sa creasca. Doar asa vom putea sa ne bucuram in continuare de lucrurile placute din viata noastra: un rasarit de soare nealterat de negura de fum, un parau curat fara sticle de plastic, un copac inflorit …

Echipa Dacris a inteles cat de important este sa aiba grija de mediul in care traieste. De aceea, ne antrenam permanent sa adoptam atitudinea ” verde” atat la birou cat si acasa si sa o transformam intr-un mod de viata. Acelasi principiu il urmam si atunci cand selectam din oferta furnizorilor acele produse “verzi”, care respecta mediul incojurator.

Dacris va propune colectia verde de articole pentru birou:

Instrumente de scris Pilot Begreen

Gama Pilot BegreeN este realizata din materii prime reciclate in proportie de cel putin 65% si acopera fiecare categorie de instrumente de scris, incepand de la pixuri, pixuri cu gel sau rolere si pana la creioane mecanice, textmarkere, markere si gume de sters.

Bibliorafturi, caiete mecanice si clipboardurile SKAG
In fabricatia acestor produse, SKAG foloseste hartie provenita din exploatarea fermelor silvice, iar in procesul de albire al hartiei nu este utilizat clorul, ci oxigenul sau ozonul, care nu dauneaza mediului. Mai mult decat atat, de peste 30 de ani, SKAG recicleaza toate deseurile provenite din procesul de productie.

Dosare suspendabile L’Oblique Touareg
Produsele sunt fabricate in proportie de 100% carton fara clor, 100% accesorii din plastic biodegradabil, 100% accesorii metalice care nu contin substante poluante.

Hartie ecologica Xerox

Xerox ofera cea mai diversificata gama de hartie ecologica. Produsele sunt realizate din deseuri de hartie 100% reciclate.

Plicuri GPV Green
Plicurile sunt fabricate din hartie reciclata 100% si extra alba. Culoarea alba nu se obtine prin utilizarea clorului, ci prin atenta selectionare a hartiei folosite si reciclate.

Ne propunem sa imbogatim permanent gama de produse ecologice urmand criterii bine definite:
-sa fie fabricate din materii prime reciclate,
-sa nu contina substante periculoase pentru sanatatea persoanelor si a mediului inconjurator,
-sa foloseasca hartie obtinuta prin procesarea lemnului provenit din ferme silvice sau prin prelucrarea deseurilor de hartie,
-in timpul fabricatiei sa nu aiba loc procese care polueaza semnificativ mediul.

Va invitam sa cititi mai multe despre produsele noastre si despre cum sa adoptati “Atitudinea verde” pe site-ul www.dacris.net sau in catalogul nostru online www.papetarie.net .

Grupul DACRIS este prezent de 14 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.

Adopta atitudinea VERDE

Autor: Valentina Preotu

Email: [email protected]

Pagina web: Dacris

Articolul precedentScoala Muntelui
Articolul următorLacu Dulce al nepasarii

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente