Se cauta mici „soldati” antiincalzire globala

  0
  366

  Trei „minti luminate” si-au propus sa dea o mana de ajutor la gasirea tinerilor ambasadori impotriva schimbarilor climatice.

  Este vorba despre ambasadorul britanic, Robin Barnett, ministrul Mediului si cel al Educatiei, care au participat ieri la lansarea proiectului „Tinerii ambasadori impotriva schimbarilor climatice”. Programul urmareste in principal sa instruiasca cadrele didactice asupra problemelor de mediu, pentru ca acestea, la randul lor, sa-i poata instrui pe elevi.

  Scopul final al proiectului este cresterea gradului de informare publica despre incalzirea globala. La sfarsit, va avea loc si un concurs national pe teme de mediu, iar castigatorii vor fi premiati cu o tabara in Carpati, fiind promovati si in reteaua pentru tineret din Europa. Concursul face parte dintr-un proiect mai amplu al Fundatiei Terra Mileniul III si Asociatia ALMA-RO. Attila Korodi, ministrul Mediului, a spus ca in primavara are de gand sa introduca in scolile din Capitala „Cutia verde”, un ghid pentru toti profesorii, de unde acestia pot afla ce notiuni de mediu anume pot sa predea la ore.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.