Se dezvolta marea retea de energie regenerabila – CEP® CLEAN ENERGY POWER intra in a doua runda

Energia regenerabila si eficienta energetica sunt mai actuale ca niciodata dupa finalizarea inoirii in domeniul energiei regenerabile. La aceasta se adauga pretul combustibilului in continua crestere si numeroasele tairi din toata lumea cu privire la catastrofe climatice.
CEP CLEAN ENERGY POWER
Un motiv in plus sa constientizam cum am putea contribui la protejarea mediului si pentru a lua masuri in acest sens. Pentru aceasta CEP® CLEAN ENERGY POWER 2009 este platforma potrivita. Intr-o maniera competenta avand cunostiinte cuprinzatoare din numeroase domenii, va sta la dispozitie pentru informatii pentru a doua oara intre 29 – 31 ianuarie 2009 Targul National Stuttgart.

Prima editie de succes, care a avut loc in martie 2008, a demonstrat ca subiectul energiei regenerabile si eficienta in constructii si renovari sunt mai actuale ca niciodata: aproximativ 10.000 de vizitatori din toata lumea s-au informat acolo asupra viitorului furnizarii de energie electrica. 220 expozanti si-au prezentat produsele si inovatiile. In anul urmator CEP® CLEAN ENERGY POWER va incepe intr-o zi de joi pentru a creste nivelul vizitatorilor din domeniu la acest targ. Avand in vedere extinderea acestui domeniu de activitate, este de asteptat o crestere a numarului de expozanti si vizitatori. Landul Baden-Wurttemberg a desemnat acest targ ca Targ Energetic National (Landesenergiemesse), datorita diversitatii extraordinare a subiectelor abordate. ” Avem multe idei interesante si noi pe care dorim sa le integram in acest proiect, pentru a garanta expozantilor si vizitatorilor nostri ca aceasta experienta va fi interesanta si informativa”, declara Sandra Bayer Teixeira, lider de proiect la CEP® CLEAN ENERGY POWER.

Aceasta continuitate in schimbul de informatii de inalta calitate se datoreaza nu in ultimul rand retelei pe care se bazeaza CEP. Institutii precum Societatea pentru Promovare Energiei Regenerabile (FEE), Centrul Europen Steinbeis, Proiectul de Promovare al Casei Pasive Europene (Promotion of European Passive Houses Project), Centrul aero-spatial german (DLR) si Ministrii Economiei, al Mediului, precum si al Agriculturii si Alimentatiei din Baden-Wurttemberg, promoveaza acest Targ Energetic National nu doar intr-un mod ideal ci si din punct de vedere al continutului, ceea ce determina nivelul ridicat al evenimentului. Prim- Ministrul Gunther H. Oettinger si-a anuntat deja patronajul evenimentului.

La CEP® CLEAN ENERGY POWER 2009 vizitatorii se pot informa cu privire la toate temele ce tin de energia regenerabila si eficienta in constructii si renovari. Paleta de teme cuprinde totul incepand cu Celule foto-voltaice, Energie termo-solara pana la Energie geotermala, pompe de caldura, Cogenerarea, Biomasa, Motorul Stirling, Incalzirea cu lemne, si terminand cu Prestari de serviciu in domeniul energetic. Aproximativ un sfert din suprafata totala a Targului va fi destinat subiectului Casa pasiva, care reprezinta de altfel tema centrala a Targului. In colaborare cu initiativa proprie “Pro PassivHaus” vor avea loc, intr-o zona special amenajata a Targului, multe activitati cu privire la Casa Pasiva.

Mai multe informatii cu privire la Targ gasiti pe: www.cep-expo.com si la www.energy-server.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente