Seawolves Bike Fest V – Mamaia

Seawolves Bike Fest V - Mamaia

Asociatia Litoral – Delta Dunarii sustine si promoveaza evenimentul „Seawolves Bike Fest V” – Mamaia 2012″, desfasurat in perioada 8-10 iunie 2012, o manifestare dedicata iubitorilor de motociclete aflata la cea de-a cincea editie pe Litoralul Romanesc ( Eforie Nord in 2008 si Mamaia in 2009, 2010, 2011 si 2012).

Evenimentul, organizat de Seawolves M.C., se va desfasura in statiunea Mamaia – Camping „Tabara Turist” , unde vor avea loc concerte de muzica rock si blues, concursuri moto, parada moto, artificii, precum si alte surprize, la acest eveniment fiind asteptate peste 3000 de persoane (atat din tara cat si din strainatate).

Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: „Asociatia Litoral – Delta Dunarii continua sa promoveze seria de evenimente pregatite in toate statiunile, pentru turistii care aleg litoralul romanesc ca destinatie de vacanta in sezonul estival 2012. Orice destinatie devine mai atractiva prin evenimentele, atractiile si agrementul pe care le ofera, pentru ca plaje si hoteluri exista in toate destinatiile din jurul nostru. De aceea am pregatit o vara fierbinte pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii.”

Emil Mihailescu, Reprezentant Asociatia de Tineret „Seawolves” Constanta: „Evenimentul „Seawolves Bike Fest V” – Mamaia 2012″ isi propune ca, pe parcursul a trei zile, sa-i reuneasca la inceput de sezon estival pe pasionatii de motociclete si de muzica rock si blues, pe tinerii care pot invata sa aprecieze muzica de calitate si pe toti cei care doresc sa intre in contact cu fenomenul moto. Pentru a atrage cat mai multi participanti, in fiecare an am adus nume sonore din muzica rock – Cargo ( 2009), Iris si Nightlosers ( 2010), Compact ( 2011) si Zdob si Zdub in acest an. ”

In acest sens, va invitam la parada de motociclete ce va avea loc sambata, 9 iunie, incepand cu ora 13.00, pe traseul Camping”Tabara Turist” – Constanta Centru – retur, unde si-a anuntat prezenta si doamna Corina Martin .

Va asteptam pe Litoralul Romanesc la evenimentul „Seawolves Bike Fest V” – Mamaia 2012″!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *