Sorin Paul Miclea, propus de ministrul Mediului sef la Administratia Fondului de Mediu

  0
  729
  Rovana Plumb: Vom prezenta guvernului o hot?râre privind suspendarea transferurilor de de?euri pentru ?ase luni
  Ministrii mediului din Romania si Bulgaria, atenti la calitatea aerului si a mediului in zonele transfrontaliere
  Sorin Paul Miclea, propus de ministrul Mediului sef la Administratia Fondului de Mediu

  Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat, joi, ca l-a propus pe Sorin Paul Miclea, inginer, de la organizatia PNL Bistrita-Nasaud, pentru ocuparea functiei de presedinte al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), dupa revocarea lui Radu Popa.
  Intrebata de MEDIAFAX in legatura cu demiterea lui Radu Popa de la conducerea Administratiei Fondului pentru Mediu, ministrului Rovana Plumb a spus ca este vorba de „un act administrativ” si „nu este nimic de comentat”.

  Ea a precizat ca a trimis joi la Guvern propunerea privind nominalizarea lui Sorin Paul Miclea, inginer, de la organizatia PNL Bistrita-Nasaud, pentru functia de presedinte al Administratiei Fondului pentru Mediu.

  Radu Popa a fost revocat marti din functia de presedinte al AFM de catre premierul Victor Ponta, la doar patru luni de la numirea la conducerea institutiei. In decizia de revocare se arata ca masura a fost luata la propunerea ministrului Mediului, formulata la 25 septembrie.
  Radu Popa a fost numit la Administratia Fondului pentru Mediu in luna iunie, tot prin decizie a premierului. Anterior, Popa a fost sef al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) din cadrul Primariei Capitalei, incepind cu aprilie 2009.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.