Seful Politiei Salonta invinuit pentru braconaj

0
349
Cinci braconieri, retinuti, după ce au impuscat un cerb
Seful Politiei Salonta invinuit pentru braconaj

Cinci persoane, printre care si seful Politiei Salonta, comisarul sef Alexandru Roxin, au fost puse sub invinuire, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea sub acuzatia de braconaj, in urma unei reclamatii formulate de paznicii de vanatoare de pe domeniul Bobostea.

Potrivit sesizarii, pe 5 februarie, grupul din care facea parte si seful Politiei Salonta ar fi participat la o partida de vanatoare pe domeniul Pausa, insa ar fi impuscat un cerb pe domeniul Bobostea, unde nu aveau autorizatie din partea administratorilor, Asociatia de Vanatoare „Cervus elaphus”, cei cinci fiind surprinsi de paznicii domeniului, care au gasit ulterior si animalul ucis.

Marti, procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a doua dintre persoanele cercetate, persoane care, in cursul zilei de miercuri, au fost puse in libertate.

„Se fac cercetari impotriva unui grup de vanatori acuzat de braconaj iar doua persoane au fost retinute. Insa mai multe nu pot sa va spun, pentru a nu dauna anchetei”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Oradea, Paunel Galos.

Cerbul impuscat a fost evaluat de administratorul fondului Bobostea, Asociatia de Vanatoare „Cervus elaphus”, la 12.000 euro, prejudiciu imputat acum celor 5 persoane acuzate de braconaj.

Interpelat pe marginea acuzatiilor, seful Politiei Salonta, comisarul sef Alexandru Roxin a refuzat sa faca vreo declaratie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.