Seminar online gratuit, despre Legea voluntariatului

Seminar online gratuit, despre Legea voluntariatului
Seminar online gratuit, despre Legea voluntariatului
Seminar online gratuit, despre Legea voluntariatului

Cum Legea Voluntariatului a dus la multe confuzii cand a fost vorba sa fie aplicata, reprezentantii unei organizatii nonguvernamentale s-au gandit sa ii informeze pe cei interesati de Legea 78/2014, care reglementeaza activitatea de voluntariat in Romania. Asociatia Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat (din Cluj-Napoca) organizeaza miercuri, 25 martie, incepand cu ora 16.00, un seminar online destinat ONG-urilor, institutiilor, dar si companiilor implicate in proiecte de voluntariat, cu scopul de a clarifica aspecte conceptuale si practice ce tin de noua lege a voluntariatului.

Webinarul „Legea voluntariatului – reglementari si implicatii practice” dureaza o ora, iar participarea este gratuita. Pentru a se inscrie la seminarul online, cei interesati trebuie sa se inregistreze completand un formular la adresa:

https://attendee.gotowebinar.com/register/2428232212695321602

Prezentarea va fi sustinuta de Cristina Rigman, director executiv al Asociatiei Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat. Cristina Rigman este un promotor al miscarii de voluntariat din Romania si a initiat, alaturi de organizatia pe care o conduce, procesul de modificare a Legii Voluntariatului, contribuind semnificativ la forma noilor reglementari.

Printre subiectele pe care le va aborda se numara tipurile de entitati care pot fi organizatii-gazda pentru activitati de voluntariat, necesitatea si rolul coordonatorului de voluntari, recunoasterea activitatii de voluntariat: experienta profesionala versus experienta in munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *