Parcuri fotovoltaice la Produlesti

Parcuri fotovoltaice la Produlesti
Parcuri fotovoltaice la Produlesti

Unul a fost finalizat, altul este in stadiul de proiect ❚ Odata cu aceste investitii, vin taxe si impozite la primarie si s-au asigurat pana acum sase locuri de munca

Finalizarea proiectelor de asociere cu Consiliul Judetean Dambovita pentru realizarea a 2,4 kilometri de asfalt in localitatea Brosteni reprezinta prioritatea zero a Primariei Produlesti.

Urmeaza proiectele cu bataie mai lunga, respectiv canalizarea Produlesti-Brosteni, finalizarea canalizarii in satul Costestii din Deal, asfaltarea a 2,3 kilometri in satul Costestii din Deal si asfaltarea a 700 metri (o strada) din satul Produle sti. Toate aceste obiective se gasesc pe agenda de lucru a administratiei locale si se urmareste indeaproape implementarea si finalizarea lor intr-un viitor cat mai apropiat.

Un alt capitol „bifat” de administratie este realizarea de parcuri fotovoltaice.

„Un astfel de parc este finalizat si dat in folosinta. Al doilea este la stadiul de proiect. Am vazut ca investitorii au trecut pe la primarie si vor sa continue lucrarile in primavara pentru al doilea parc in Brosteni. Cel de la Produlesti este dat in folosinta. Toate cele sase persoane care asigura paza sunt de la noi din sat”, a precizat George Georgescu, viceprimarul comunei Produlesti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente