Seminarul “Responsabilitatea Sociala in proiectele turistice” 26 – 27 aprilie, la Rasnov

Seminarul “Responsabilitatea Sociala  in proiectele turistice” 26 - 27 aprilie, la Rasnov
Seminarul “Responsabilitatea Sociala in proiectele turistice” 26 – 27 aprilie, la Rasnov

Daca ONG-ul tau activeaza in domeniul turismului, te invitam intre 26-27 aprilie la Rasnov, sa descoperi impreuna cu echipa Festivalului de Film Istoric (FFIR) cum poate un proiect turistic sa devina mai prietenos cu Mediul si sa-si imbunatateasca semnificativ impactul Economic si Social asupra comunitatii. ­

In 2012, echipa de organizare a FFIR a inscris festivalul in demersul de Responsabilizare Sociala demarat de REPER21 (coordonatorul retelei Societal). Pe langa demersul de promovare a patrimoniului cultural istoric si de transformare a orasului Rasnov in capitala filmului istoric romanesc, FFIR 2012 a avut in componenta o paleta de masuri concrete de promovare a capitalului uman, natural si economic local, integrand dezvoltarea evenimentului cu dezvoltarea comunitatii.

Ca urmare a angajamentului sau, incepand cu 2012, FFIR poarta marca “Eveniment responsabil”! Aceasta marca a fost creata de REPER21 pentru a oferi recunoastere organizatorilor de evenimente care reusesc sa satisfaca criteriile Responsabilitatii Sociale  (grija fata de mediu, echitatea sociala, buna guvernanta) in aceeasi masura in care stiu sa raspunda la asteptarile publicului.

Seminarul are doua obiective. Aflat in prezent in faza de planificare, festivalul FFIR isi propune sa implice partenerii locali si nationali in aprofundarea demersului de Responsabilitate Sociala lansat anul trecut. Totodata, REPER21 urmareste sa extinda demersul de management responsabil catre o paleta larga de organizatii active in domeniul turismului.

Urmariti interviul realizat cu Mihai Dragomir (organizator al festivalului FFIR) privind lansarea demersul de Responsabilitate Sociala in cadrul festivalului: http://www.youtube.com/watch?v=FbcHThoJChg.

Descarca Agenda Seminarului!

COSTURI:

Costurile pentru transport, masa si cazare sunt acoperite de Societal pentru reprezentantii organizatiilor neguvernamentale (ONG).

INSCRIERE:

Trimite-ne o solicitare de inscriere (denumire ONG, date de contact, scurta motivatie privind participarea la seminar) pe adresa [email protected] pana pe 17 aprilie 2013!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente