Serban Miron Copot, presedintele Generatia Verde – despre campania nationala “Amprenta de Carbon -Afla cat risipesti din viitorul tau!

Asociatia Generatia Verde a realizat primul Calculator de emisii de CO2 din Romania. Acesta sta la baza studiului national desfasurat in cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti cu privire la media reala a emisiilor de CO2 ale populatiei la nivel national si local. In mai putin de 100 de luni, lupta de prevenire se va transforma intr-una de supravietuire cu schimbarile climatice, conform rapoartelor si expertilor Comisiei Europene.
serban copot
“Campania nationala -Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau!- este primul pas concret dintr-o serie de actiuni pe care Asociatia Generatia Verde le va intreprinde in lupta cu schimbarile climatice, al caror punct culminant va surveni in anul 2015. Aceasta campanie beneficiaza si de un spot tv care va fi difuzat pe durata a 3 luni de catre partenerii media TVR si National Geographic”, declara Serban Copot, presedintele Asociatiei Generatia Verde.

Serban Miron Copot este presedinte si membru fondator al Asociatiei Generatia Verde si solist al formatiei Animal X.

“Generatia Verde este un vis indreptat intr-o directie adiacenta cu Animal X. Iubesc natura in adevaratul sens al cuvantului si am sa fac tot ce pot sa ajut la protejarea si conservarea ei in Romania. Este un ideal la care aspir si pentru care ma pregatesc necontenit – fac si master in Dreptul Intern si International al Mediului – pentru ca este o lupta grea si de lunga durata.”

Sursa: HotNews

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente