Simbata, iesenii sint asteptati sa dea o mina de ajutor pentru Let’s do it, Romania!

Simbata, iesenii sint asteptati sa dea o mina de ajutor pentru Let's do it, Romania!

Echipa ieseana a proiectului Let’s do it, Romania! cheama voluntari sa li se alature pentru a gasi si inregistra gunoaiele pe care le vor strange in septembrie, in Ziua de Curatenie Nationala. Astfel, pe 27 august, la ora 10.00, in parcarea Romtelecom, sunt asteptate cat mai multe persoane sa ia parte la cartare, cea mai importanta etapa a proiectului Let’s do it, Romania!

La aceasta actiune de voluntariat sunt asteptati ieseni, indiferent de varsta, cu masina, cu bicicleta sau chiar pe jos. Cine poseda aparate GPS sau telefoane mobile cu aplicatii GPS si aparate foto digitale, este rugat sa le aduca. Traseele vor fi stabilite de catre echipa Let’s do it, Romania! care va furniza si hartile necesare.
Cartarea este o etapa care pregateste terenul pentru ziua de 24 septembrie, cand se va face curatenie simultan in toata tara. Concret, cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *