Simpozion pe teme de ecologie la ”Alexandru Stefulescu”

Simpozion pe teme de ecologie la ”Alexandru Stefulescu”
Simpozion pe teme de ecologie la ”Alexandru Stefulescu”

Amfiteatrul Scolii Gimnaziale ”Alexandru Stefulescu” din Tg-Jiu a gazduit, pe 16 martie 2013, prima editie a Simpozionului interdisciplinar judetean, cu tema ”Educatia Ecologica – Educatie pentru viitor”. In cadrul acestui eveniment au fost prezentate mai multe lucrari pe teme ecologice.

Prestigiosul eveniment a fost, cu succes, organizat de Inspectoratul Scolar Gorj, Casa Corpului Didactic (CDD) Tg-Jiu, Asociatia Romana pentru Tehnologii, Echipamente si Mecanizari in Constructii (AROTEM) Bucuresti si Scoala Gimnaziala ”Alexandru Stefulescu”.

La aceasta prima editie au participat: prof.univ.dr.ing. Ion Bardescu, prim-vicepresedinte al AROTEM Bucuresti, prof.univ.dr.ing. Gheorghe Mladin, AROTEM Bucuresti, lector univ.dr.ing. Lica Brateanu, UTCB DPPD, prof. Suciu Monica, CCD Gorj, inspector prof. Melania Popescu si inspector prof. Nichifor Dorina, de la Inspectoratul Scolar Judetean Gorj.

Scoala Gimnaziala ”Alexandru Stefulescu” si profesorul Ileana Troi au primit cate o diploma jubiliara, ocazionata de acest eveniment. Invitatii speciali ai evenimentului au vizitat o expozitie cu lucrari ecologice, executate in orele de educatie tehnologica de clasele a V-a din cadrul scolii targujiene. Organizatorii au fost felicitati de invitatii AROTEM pentru un eveniment foarte bine conceput si organizat.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente