Slatina: Reabilitarea termica lasa in urma munti de gunoaie

Reabilitarea termica a blocurilor aduce si unele nemultumiri locatarilor. Acestia sunt revoltati de mizeria lasata in urma de firmele care se ocupa de lucrari.reabilitarea termica

Locuitorii blocului T2 de pe strada Independentei din Slatina sunt revoltati de mizeria lasata de firma care lucreaza la reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Desi firmele care lucreaza la reabilitare sunt obligate sa isi stranga gunoaiele, societatea cnu a mai strans gunoaiele de acum sase luni. Astfel, langa bloc se ridica munti de gunoaie unde se ascund sobolanii. Locatarii cer socoteala celor care trebuiau sa se ocupe de aceasta situatie.. “Este o mizerie de nedescris. Au lucrat si nu au strans nimic in urma lor. Daca faceau curat macar o data pe saptamana nu s-ar fi ajuns la asa ceva. De la 1 ianuarie le-au lasat asa cum arata acum.Am mai strans noi gunoaiele dar lucrarile inca sunt in desfasurare si nu prea putem sa facem nimic. Ar trebui amendata firma respectiva”, a spus Dumitru Ene, de 73 de ani, locatar al blocului T2.

Firma de constructii risca o penalizare

Autoritatile locale spun ca este resaonsabilitatea firmelor sa isi stranga gunoaiele si vor trimite o echipa sa cerceteze la fata locului. “Intelegerea cu firmele care efectueaza reabilitarea termica la cele 41 de blocuri a fost ca ei sa isi stranga gunoaiele mari atunci cand acestea se aduna pe langa bloc. Stiu ca la T2 lucrarile sunt aproape de finalizare, iar muncitorii trebuie sa inceapa sa stranga mizeriile. Vom trimite acolo o echipa in control si vom vedea care este situatia. Este posibil sa iii penalizam. Dupa ce ei isi vor strange resturile de materiale de constructii, va veni salubrizarea si va face curatenie generala”, a spus Ana Anghel, viceprimarul municipiului Slatina.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,177FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente