Slow Food Tara Fagarasului descaleca la Bucuresti

Slow Food Tara Fagarasului descaleca la Bucuresti

Pentru fagarasenii de origine si bucuresteni, in 12 si 13 martie a.c. Tara Fagarasului vine la Earth Market/Targul Taranului, in Capitala, cu mic, cu mare, cu mancaruri, haine, fotografii, cu batrani si povestile lor. La invitatia Asociatiei Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, in prag de primavara, conviviumul Slow Food Tara Fagarasului si Proiectul tarafagarasului.eu descaleca la Earth Market. Aduc in Bucuresti aerul proaspat din muntii Fagarasului, oamenii veseli, hainele frumoase, mancarea gustoasa, suveniruri mandre pentru cei cu dor de casa, imagini cu locuri si oameni din satele dintre munti si Olt. In programul celor doua zile fagarasenii de origine si bucurestenii se vor intalni la Earth Market/Targul Taranului, cu producatori locali din Tara Fagarasului, vor gusta din mancaruri fagarasene de pranz si mic dejun, si vor avea placerea de a vedea si simti o prezentare de vechi si nou cu portul traditional din zona. Programul celor patru actiuni din cadrul evenimentului, este atasat.

Slow Food Tara Fagarasului si Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor sunt doua din cele 10 grupuri Slow Food din Romania care organizeaza activitati dedicate renasterii produselor locale, parte a patrimoniului cultural imaterial romanesc. Earth Market/Targul Taranului este o piata locala dedicata micilor producatori, prima piata turistica Slow Food din Romania, fiind un proiect al Asociatiei Grupul de Initiativa Radu Anton Roman, organizat de peste 3 ani.

Locatie, program. Evenimentul va avea loc in 12 martie (intre orele 10:00 – 17:00) si 13 martie (intre orele 10:00 si 14:00), la Earth Market, in curtea The ARK, vis-a-vis de Piata de flori George Cosbuc, in sectorul 5 al Capitalei, zona Uranus, alcatuita din Palatul de Cultura Bragadiru, E-Uranus, Crystal Palace Ballroom.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente