Societatea Termex SA din Bals a fost amendata din nou de Garda de Mediu Olt pentru poluare

  0
  375
  Societatea Termex SA din Balş a fost amendată din nou de Garda de Mediu Olt pentru poluare
  Societatea Termex SA din Bals a fost amendata din nou de Garda de Mediu Olt pentru poluare

  Societatea Termex SA din Bals a fost amendata din nou de Garda de Mediu Olt pentru poluare.

  Comisarii Garzii de Mediu Olt au prins din nou pe picior gresit societatea Termex SA din orasul Bals. Conducerea firmei a fost amendata pentru ca nu a luat masuri imediate in vederea limitarii emisiilor de poluanti in atmosfera, lucru ce a condus la aparitia, in urma cu o saptamana, a unor episoade de poluare atmosferica cu pulberi provenite de la atelierul de turnatorie.

  “Pentru ca nu si-a indeplinit atributiile ce ii reveneau, unitatea a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 15.000 lei conform art. 79, alin. 2, lit. b din Legea nr. 104/2011 privind calitatea aerului inconjurator”, a spus comisarul Aura Mandache, purtator de cuvant al Garzii de Mediu Olt.

  Societatea din Bals a mai fost amendata de institutia statului anterior mentionata in repetate randuri, ultima data fiind in luna noiembrie a anului trecut cand, firma a primit o amenda 20.000 lei pentru ca a transportat si depozitat aproximativ 40 de tone de zgura provenita de la elaborarea fontei, pe un teren al societatii fara sa aiba amenajarile corespunzatoare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.