Statele Unite, dispuse sa initieze negocieri nucleare cu regimul nord-coreean

0
522

Statele Unite sunt dispuse sa aiba o atitudine flexibila in negocierea unui acord nuclear cu regimul din Coreea de Nord, afirma emisarul special american Sydney Seiler, potrivit Mediafax, relateaza Digi24.

Acordul nuclear cu Iranul demonstreaza valoarea si posibilitatile pe care le ofera negocierile. Acordul a demonstrat disponibilitatea noastra, cand avem omologi dispusi la negocieri, si demonstreaza flexibilitatea atunci cand Coreea de Nord ia decizia de a alege alt drum”, a declarat Sydney Seiler, emisarul special american pe tema negocierilor nucleare cu regimul de la Phenian, citat de cotidianul The Guardian.

Intr-un discurs rostit sambata, liderul regimului stalinist de la Phenian, Kim Jong-Un, a facut declaratii impotriva Statelor Unite.

„A trecut definitiv vremea in care Statele Unite ne santajau cu arme nucleare. Acum suntem noi o sursa de temeri pentru Statele Unite”, a spus Kim Jong-Un, intr-un discurs in fata veteranilor, referindu-se la presupusele capabilitati atomice ale Coreei de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.