Extinderea statiei de epurare Satu Mare

  0
  521
  Contract de 258 de milioane de euro pentru finalizarea staţiei de epurare de la Glina, semnat luni
  Extinderea statiei de epurare Satu Mare

  Marti 13 noiembrie  a avut loc ceremonia oficiala de semnare a contractului de lucrari Extinderea cu treapta tertiara a statiei de epurare a apelor uzate din Municipiul Satu Mare. Acesta este cel de-al treilea contract de lucrari semnat in cadrul programului de investitii Extinderea si Reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Satu Mare.

  La ceremonie au participat directorul APASERV, Ioan Leitner, primarul municipiului Dorel Coica, presedintele Consiliului Judetean Adrian Stef, reprezentantii firmei romanesti de constructii care au castigat licitatia internationala, dar si altii. Contractul de servicii are o valoare de peste 22 de milioane de lei fara TVA iar perioada de derulare va fi de 22 de luni plus un interval de notificare a defectiunilor de 12 luni.

  Va reamintim faptul ca proiectul major de investititii Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Satu Mare, cofinantat de Uniunea Europeana, are o valoare totala de 433,5 milioane de lei si este derulat de APASERV in perioada 2-11-2015. Contributia nerambursabila a UE reprezinta 78,5% din valoarea proiectului, cea a Guvernului Romaniei, 12%, a aautoritatilor locale din aria proiectului 1,84%, iar restul de 7,66% este suportat de APASERV printr-un credit bancar obtinut de la Banca Europeana.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.