Steaua si-a prezentat noul echipament ecologic

Steaua si-a prezentat noul echipament ecologic

Steaua va avea in urmatorul sezon un echipament la fel de spectaculos ca schimbarile din aceasta vara. Nike a lucrat la un echipament care nu se aseamana cu nimic din ce a imbracat Steaua pana acum.

Echipamentul de acasa este prevazut cu dungi subtiri dispuse pe vertical, care sunt din ce in ce mai groase cu cat coboara inspre partea inferioara. Pe spate, tricoul va fi complet rosu si va avea imprimat sloganul “Trup si suflet pentru culori”.

Echipamentul este unul ecologic, a fost facut dupa ce au fost reciclate 13 sticle de plastic.

Nou tricou a fost denumit “Nike Precision Game Jersey”, este cel mai usor tricou purtat de stelisti pana acum, va fi mulat si incorporeaza ultimele descoperiri in materi facute de inginerii Nike.

Firma de echipament sportiv da asigurari ca ventilatia este aproape de perfectiune, iar transpiratia va fi eliminata intr-un timp extrem de scurt.
La evenimentul ce a avut loc la magazinul Nike din Plaza Romania au participat jucatorii Florin Gardos, Ciprian Tatarusanu, Iulian Rosu si Raul Rusescu.
“Ma simt extraordinar in noul echipament. Speram sa obtinem rezultate foarte bune”, a spus Ciprian Tatarusanu.
“E important ca imbrac tricoul Stelei. Sper ca jocul sa fie la fel de bun”, a spus Iulian Rosu.

“Speram sa castigam campionatul si sa aven un drum lung in Europa League. Ne-am obisnuit cu aceste scandaluri, noi vrem doar sa ne antrenam cat mai bine si sa trecem peste ele.” a spus Ciprian Tatarusanu.

“Macar din punctul de vedere al echipamentelor, simtim ca facem parte din elita fotbalului. Acum ramane sa mai aratam asta si pe teren.”, a spus Florin Gardos.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,325FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente