Animalele fara stapan din Cluj, sterilizate gratuit de Asociatia „Arca lui Noe”

0
337
Animalele fără stăpân din Cluj, sterilizate gratuit de Asociaţia "Arca lui Noe"
Animalele fara stapan din Cluj, sterilizate gratuit de Asociatia „Arca lui Noe”

Asociatia „Arca lui Noe” organizeaza la Cluj o campanie de sterilizare gratuita a animalelor fara stapan. Voluntarii si-au propus sa sterilizeze 50 de animale, care vor fi crotaliate si returnate in teritoriu dupa ce isi revin in urma operatiei, iar asociatia are nevoie de ajutorul clujenilor.

Prima campanie va avea loc in data de 26 ianuarie, la cabinetul Veterinarius din Cluj-Napoca, str. Callatis nr. 3, intre orele 11:00 si 20:00. Membrii asociatiei cer ajutorul iubitorilor de animale, astfel ca cei care stiu de existenta unor animale ce traiesc pe strada si nu sunt sterilizate sunt rugati sa ii contacteze si sa faca o programare.

De asemenea, cei care pot ajuta cu prinsul animalelor, transportul lor sau gazduirea animalelor pe perioada post-operatorie, sunt asteptati sa contacteze „Arca lui Noe”

„Sterilizarile gratuite se fac pe baza de programare si nu se adreseaza animalelor care au stapani. Daca doriti sa sterilizati animalul propriu si nu va puteti permite, va rugam contactati-ne si vom incerca sa evaluam situatia si sa va ajutam in masura posibilitatilor, dar nu in cadrul acestei campanii. Ne dorim sa repetam lunar aceasta campanie, speram sa aiba cat mai multe editii si speram ca va face intr-adevar o diferenta”, au precizat organizatorii pe pagina de Facebook a campaniei.

Programarile se fac incepand de duminca, 6 ianuarie si pana pe 24 ianuarie, la numarul de telefon: 0758 384 700 (Maria Crisan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.