Sting, Elton John si Lady Gaga sustin cauza padurilor tropicale

  0
  287
  P?durile tropicale vor absorbi tot mai pu?in dioxid de carbon ca urmare a schimb?rilor climatice
  Pădurile tropicale vor absorbi tot mai puţin dioxid de carbon ca urmare a schimbărilor climatice

  Sting, Elton John, Lady Gaga si Shirley Bassey vor participa la un concert organizat, pe 13 mai, la Carnegie Hall din New York de organizatia ecologista Rainforest Fund, care sustine cauza padurilor tropicale.padurile tropicale

  Acest concert marcheaza cea de-a 21-a aniversare a acestei organizatii ecologiste, infiintata de Sting si Trudie Styler, care militeaza pentru protejarea si mentinerea padurilor tropicale ale Terrei. Artistii invitati, impreuna cu o serie de invitati surpriza, vor participa la o licitatie si la un dineu dupa concert.

  Trudie Styler, care este si producatoarea evenimentului, a convins-o pe Lady Gaga sa isi intrerupa turneul european pentru a participa la aceasta gala.

  „E o tanara atat de minunata. Va fi o combinatie castigatoare si ne vom distra de minune aici. Sting, Elton John si Lady Gaga vor canta impreuna, iar baietii o vor acompania apoi pe Shirley Bassey si vor interpreta o versiune originala a piesei -Hey Big Spender-„, a declarat Trudie Styler, intr-un interviu acordat revistei Billboard.

  Elton John si Lady Gaga au cantat pentru prima oara impreuna la inceputul acestui an la gala premiilor Grammy.

  Biletele pentru acest concert vor fi puse in vanzare la inceputul lunii aprilie, iar informatii suplimentare despre eveniment sunt disponibile la adresa www.rainforestfoundationfund.org.

  De-a lungul celor 21 de ani de existenta, organizatia Rainforest Fund a strans donatii in valoare de peste 30 de milioane de dolari, extinzandu-si aria de operatiuni, limitata initial la padurea amazoniana din Brazilia, la implementarea mai multor proiecte ecologiste in 23 de tari.

  Precedentul concert organizat de Rainforest Fund, organizat in 2008, a beneficiat de prezenta unor artisti de seama, printre care s-au numarat Billy Joel, James Taylor, Sting, Brian Wilson, Chris Botti, Feist si Roberto Alagna. Concertele, organizate in ultimii 15 ani la Carnegie Hall din New York, au atras nume sonore din industria muzicala precum Patti LaBelle, Smokey Robinson, Tom Jones, Lyle Lovett, Stevie Wonder, Bruce Stringsteen, Paul Simon, Whitney Houston, Lenny Kravitz si Luciano Pavarotti.

  Sursa: Mediafax

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.