Stinge lumina si arata ca iti pasa de schimbarile climaterice!

  2
  342

  Romania se alatura, in 2009, in mod oficial, campaniei globale WWF (World Wide Fund for Nature) „Ora Pamantului”, astfel ca in 28 martie, timp de o ora, vor fi stinse luminile in cladiri emblematice din sapte orase, inclusiv din Capitala.
  earth hour
  Orasele participante la campanie sunt Bucuresti, Timisoara, Iasi, Botosani, Tulcea, Brasov si Cluj. Luminile se vor stinge, simultan, incepand cu ora 20.30.

  Potrivit organizatorilor, Earth Hour este cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra incalzirii globale, implicand un miliard de persoane din intreaga lume.

  In Bucuresti se vor stinge luminile la Palatul Parlamentului, la Ateneul Roman, la Muzeul National de Arta, la Cercul Militar si la Opera.

  Totodata, se va organiza un eveniment de strada in Piata Constitutiei, unde mai multi tineri voluntari vor aprinde lumanari. Alte evenimente cu ocazia Orei Pamantului includ „seri sau cine la lumina lumanarii, in diferite cafenele si restaurante”, au mai precizat organizatorii.

  In aceeasi seara, la Astroclubul Bucuresti vor putea fi observate anumite corpuri ceresti care, de obicei, nu pot fi reperate pe cer, din cauza luminilor foarte puternice din Capitala.

  Sursa: TVR

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.