Strangi gunoiul si te cazezi gratis

0
254

Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a propus ieri ministrului mediului, Attila Korodi, sa gaseasca o modalitate de atragere a studentilor si a elevilor in Delta Dunarii, pentru a strange deseuri, sugerand ca strategie de convingere a acestora asigurarea cazarii de catre minister.

„Ma gandesc si voi propune Ministerului Mediului sa gaseasca o modalitate de incurajare a studentilor si elevilor sa vina in Delta, sa participe la strangerea deseurilor, contra unor avantaje de cazare. Este un gest civic, care contribuie la pastrarea valorilor naturale si europene ale Deltei. Sunt convins ca tinerii inteleg acest lucru si au un simt civic puternic”, a declarat premierul la cea de-a patra editie a simpozionului „Avem o Delta. Cum procedam?”.

Ministrul mediului nu a dorit sa comenteze propunerea premierului. „Nu comentez initiativa premierului. Pot insa sa spun ca voi analiza propunerea”, a declarat, pentru NewsIn, Attila Korodi.

Ultima actiune de amploare, care a implicat voluntari si a vizat curatarea Deltei Dunarii, a avut loc in luna iulie 2007, cand s-au adunat peste sase tone de bidoane de plastic. Actiunea a fost coordonata de Asociatia „Salvati Delta” si de Academia Catavencu.

Sursa: Gazeta de Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.